Fjala para ish te persekutuarve politike

Te nderuar zonja dhe zotërinje!Jam i emocionuar per pamjen qe kam sot para syve, nje pamje mbreslenese nje takim ndryshe nga te tjeret.Para meje une nuk kam qytetar te zakonshem. Ju jeni ata qe pate me syte tuaj ferrin e kuq komuniste, qe hoqet dhe vuajtet burgjet, internimet , dhunen dhe terrorin komuniste.Ju jeni qëndrestarët…

Takim elektoral I kandidatit Bujar Leskaj me gra te zones n.94

Ne vijim te takimeve te kandidatit Bujar Leskaj , data 23 qershor ishte e vecante, u ishte kushtuar nenave e motrave, grave demokrate te zones elektorale n.94.Ambientet e bar “Mesaplikut” asnjehere nuk kishin pare nje mbipopullim te tille. Nje pjesmarrje e paparashikuar, nje entuziazem vertet emocionues. Gra te moshave te ndryshme, nena , vajza, te moshuara…

“Përfaqësuesit e Vlorës në Kuvendin e Shqipërisë 1912-2009”.

Gazeta Shqipetare 16 Maj 2005. Deputeti Bujar Leskaj promovoi dje librin e tij, “Përfaqësuesit e Vlorës në Kuvendin e Shqipërisë 1912-2009”. Në këtë libër, përmes personazheve, përfaqësues të trevave të Vlorës në kuvendet e Shqipërisë, përcillet jetëshkrimi i vendit dhe i momenteve kyçe të historisë, në periudhën prej shpalljes së Pavarësisë Kombëtare e deri sot….

Ne mbeshtetje te kolegut te tyre per nje ndryshim te madh

Ne mbeshtetje te intelektualit per nje ndryshim te madhNe ambientet e hotel “Vlora International” diten e shtune kandidati per deputet z.Bujar Leskaj zhvilloi nje takim-koktejl ′pedagoge te UT “Ismail Qemali” dhe intelektuale te zones. Surpzia e takimit ishte prezenca net e e nje pjese te profesoratit te fakultetit ekonomik dhe e fakulteteve te tjera te…

Do tu kthej vlerat dhe dinjitetin e neperkembur

Kandidati per deputet I PD zona 94, z.Bujar Leskaj, zhvilloi nje takim elektoral me banore e zgjedhes te logjes Llonxhe.Pjesmarrja e gjere ( kandidati socialist mezi mblodhi 30 vete)entuziazmi dhe thirrjet per fitore,kengetare e artiste te lagjes me melodine e kengen vlonjate, perbenin sfondin e ketij takimi.Mjeku kardiolog,Luter Nuraj, miku dhe mjeku I shume banoreve…