Shkrime

Qeveria e re Polake-Profili

Autori: Daniel Tilles, As. Prof. ne Histori, Universiteti i Krakov ne Poloni. Gati dy muaj pas fitores së shumicës parlamentare në zgjedhjet e tetorit 2023, një koalicion i tre grupimeve politike: Koalicioni Qytetar Qendror (KO), qendra e djathte Vija e Tretë (Trzecia Droga) dhe E Majta (Lewica), ka formuar një qeveri të re, duke zëvendësuar…