Program Zhvillimi

PROGRAMI I PD PËR VLORËN

Ky projekt është nxjerrë nga ndërthurja e programit qendror të PD “Shqipëria Fiton”  nga njëra anë dhe prioriteteve zhvillimore të komunitetit lokal, në sektorë, si turizëm, infrastrukturë, ekonomi, kulturë arsim, shëndetësi, energjetikë dhe agro-blegtori. Pas një rrugëtimi disamujor, duke dëgjuar intelektualë dhe punëtorë, pedagogë, mjekë, inxhinierë, fermerë dhe agronomë, të rinj dhe të moshuar, sipërmarrës të sektorit turistik në fshat dhe në qytet, etj., po ju paraqesim shkurtimisht udhërrëfyesin e…

Program Zhvillimi

Programi ekonomik që kthen shpresën!

Botuar në gazetën Standard, datë 16.02.2021.Programi ekonomik i Partisë Demokratike, i prezantuar së fundmi nga Kryetari Basha, synon të shndërrojë ekonominë shqiptare në një ekonomi konkurruese në rajon, me eksporte të larta, ritëm të lartë rritjeje dhe me barrën më të ulët fiskale, krahas incentivave të forta për biznesin prodhues dhe sipërmarrjet e të rinjve.Situata…