Intervista

Mendime mbi librin “Ambasadorë amerikanë për shqiptarët”(studime, shkrime, intervista dhe ese mbledhur, përzgjedhur dhe përgatitur nga studjuesi Ramiz Lushaj)

  28 korriku i vitit 1922, dita kur Shtetet e Bashkuara të Amerikës vendosën marrëdhëniet diplomatike me ne përfaqëson një datë të shënuar në historinë e Shtetit shqiptar. Në Jubileun e 100 Vjetorit të marrëdhënieve diplomatike SHBA-Shqipëri, përmbledhja-kolanë me 6 vëllime e librit “Ambasadorë amerikanë për shqiptarët”, e publicistit, gazetarit dhe intelektualit atdhetar Ramiz Lushaj…

Intervista

Interviste per TV KLAN

Pyetje 1: Cila eshte platforma juaj elektorale ?Pergjigje: Platforma ime eshte ′se integrale e platforms se PD, e cila me shume se kudo tjeter mendon se “koha per ndryshim” ka ardhur ne Vlore, ne zonen elektorale n.94.Prioritete te prioriteteve te platforms sime elektorale te shprehura ne menyre te sintetizuar jane:1-?Vlora , qender e rendesishme tregtare.?????…