Shkrime

𝗠𝗲𝗻𝗱𝗶𝗺𝗲 𝗺𝗯𝗶 𝗿𝗲𝗳𝗼𝗿𝗺ë𝗻 𝘇𝗴𝗷𝗲𝗱𝗵𝗼𝗿𝗲

I- Pro koalicioneve parazgjedhore, sepse:Koalicionet janë të rëndësishme jo vetëm për Partinë Demokratike (Rithemelimin), por në radhë të parë për vetë demokracinë!Sepse nëpërmjet koalicioneve parazgjedhore të gjitha partitë opozitare të djathta dhe qendrës kanë mundësinë e asocimit politik maksimalist.Është mënyra se si shqiptarëve u garantohet liria e votës, ndershmëria e barazia e procesit, numërimi korrekt…