Shkrime

Parlamenti dhe parlamentarizmi shqiptar kanë vetëm një armik: Edi Ramën!

Opozita e përgjegjshme nuk ka asnjë rrugë që të përballet me sektin Rama në pushtet, të keqen kryesore të vendit, përveç bllokimit të veprimtarisë normale të Parlamentit, deri në plotësimin e kërkesave të saj kushtetuese dhe legjitime, për ngritjen e komisioneve hetimore të Kuvendit. Ajo nuk ka sot asnjë mjet tjetër paqësor përveç bllokimit, pasi…